Fűszersó »
 
Szárnyas ételeinkhez kiválóan alkalmazható a sült csirke fűszersó, amelyben a hagyományos ízek keverednek egy kis majoránnával fűszerezve!
40g fűszersó 1,5-2 kg hús fűszerezésére elegendő!
Összetevők: Tengeri só, Na-glutamát, fokhagyma granulátum, cukor, őrölt fehérbors, majoranna, őrölt rozmaring, tapadás gátló.
 
Összetevők:fűszerek(fűszerpaprika őrlemény édesnemes édes,fokhagyma granulátum,majoránna,rozmaring,feketebors),ízfokozó (nátrium glutamát)
 
E fűszerkeverék jellegzetessége a feketebors, fokhagyma, a vöröshagyma és a fűszerkömény, amely a magyar konyha jellemző fűszerei.
40g fűszersó 1,5-2 kg hús fűszerezéséhez elegendő!
Összetevők: Tengeri só, Na-glutamát, foghagyma granulátum, édesnemes fűszerpaprika őrlemény, őrölt kömény, őrölt feketebors, tapadásgátló.
 
SERTÉSSÜLT FŰSZERKEVERÉK0% SÓ
 
A görög-török ételek jellemzője, hogy eredetileg szabadtéri sütésre szánták, olyan alkalmakra, mikor sok vendéget kell jóllakatni. A felszeletelt húst, kenjük be a gyros fűszerkeverékkel és hagyjuk másnapig pihenni.
40g fűszersó 1,5-2 kg hús fűszerezésére elegendő!
Összetevők: Tengeri só, Na-glutamát, édesnemes fűszerpaprika őrlemény, oregánó, fokhagyma granulátum, cukor, vöröshagyma dara, őrölt feketebors, őrölt rozmaring, tapadásgátló.
 
GYROS FŰSZERKEVERÉK 0% SÓ
 
A magyaros ételek elengedhetetlen fűszere a feketebors, a fokhagyma granulátum, a fűszerkömény és a csípőspaprika! Elsősorban sertéshúshoz ajánljuk, de aki szereti kombinálni az ízeket, használhatja marhahúshoz, birkahúshoz, pulykához egyaránt.
40g fűszersó 1,5-2 kg elkészítéséhez elegendő!
Összetevők: Tengeri só, Na-glutamát, paprikaőrlemény (édes, csípős), fokhagyma granulátum, vöröshagyma dara, őrölt kömény, tapadásgátló.
 
MAGYAROS FŰSZERKEVERÉK 0% SÓ
 
A fűszersóink között a legtöbb összetevőből álló, egyedi termékünk, amely zöldfűszerek sokaságát tartalmazza, többek között petrezselyem levelet, bazsalikomot, lestyánt, tárkonyt, kaprot, rozmaringot, metélőhagymát!
Minden húshoz kiválóan alkalmazható.
40g fűszersó 1,5-2 kg hús fűszerezésére elegendő!
Összetevők: Tengeri só, Na-glutamát, fokhagyma granulátum, vöröshagyma dara, cukor, petrezselyem levél, őrölt bazsalikom, őrölt feketebors, póréhagyma dara, őrölt lestyángyökér, gyömbér, morzsolt kapor, őrölt rozmaring, morzsolt tárkony.
 
ZÖLDFŰSZERES FŰSZERKEVERÉK 0% SÓ
 
A mexikói konyha tartalmaz olyan marhahúsból, csirkehúsból készült ételeket, amelyekből nem maradhat ki a csípős íz. Fűszerkeverékünkben ezt a chilli adja, ezzel téve pikánsabbá az étel ízét!
40g fűszersó 1,5-2kg kg hús fűszerezésére elegendő!
Összetevők: Tengeri só, Na-glutamát, édesnemes fűszerpaprika őrlemény, fokhagyma granulátum, őrölt chili, cukor, őrölt tárkony, tapadásgátló.
 
MEXIKÓI FŰSZERKEVERÉK 0% SÓ
 
E keverékből sem maradhat ki a fokhagyma és a vöröshagyma.
A keverékhez használhatunk pl. sertésbordát, amelyet vékonyra kiklopfolunk, beszórjuk mindkét oldalát a Flekken fűszersóval és kisütjük roston!
40g fűszersó 1,5-2 kg hús fűszerezésére elegendő!
Összetevők: Tengeri só, Na-glutamát, fokhagyma granulátum, vöröshagyma dara, őrölt feketebors, édesnemes fűszerpaprika őrlemény, őrölt kömény, tapadásgátló
 
FLEKKEN FŰSZERKEVERÉK 0% SÓ
 
A sülthal fűszerkeverékünk elkészítésekor egy érdekes ízt kapunk, amely a kapornak köszönhető, ezzel egyedivé, különlegessé téve az ételt!
40g fűszersó 1,5-2 kg hús fűszerezésére elegendő!
Összetevők: Tengeri só, Na-glutamát, paprikaőrlemény, fokhagyma granulátum, őrölt rozmaring, őrölt kapor, őrölt fehérbors, tapadásgátló.
 
HAL FŰSZERKEVERÉK 0% SÓ
 
Több féle húst fűszerezhetünk a fűszerkeverékkel. Csirkehúst és sertéshúst egyaránt felhasználhatunk! Akár saslik készítését is bevállalhatjuk, amelyhez bélszínt felkockázom, a keverékkel befűszerezem, a füstölt szalonnát szeletelem, a gombát és a hagymát felnegyedelem és váltakozva nyársra húzom és grillezem!
40g fűszersó 1,5-2 kg hús fűszerezésére elegendő!
Összetevők: Tengeri só, Na-glutamát, paprikaőrlmény, fokhagyma granulátum, csípőspaprika őrlemény, kristálycukor, őrölt kömény, vöröshagyma dara, tapadásgátló.
 
GRILL FŰSZERKEVERÉK 0 % SÓ
 
A fasírtot általában sertéshúsból készítik, azonban sokkal finomabb, ha sertéshúst és marhahúst 1-1 arányban használunk. Mi is ehhez alakítottuk ki ezt az ízt, melyben fontos összetevők a vöröshagyma, a fokhagyma és a petrezselyemlevél!
40g fűszersó 1,5-2 kg hús fűszerezésére elegendő!
Összetevők:Tengeri só, Na-glutamát, fokhagyma granulátum, vöröshagyma dara, édesnemes fűszerpaprika őrlemény, cukor, őrölt kömény, petrezselyem levél, őrölt gyömbér, őrölt bazsalikom.
 
FASÍRT FŰSZERKEVERÉK 0% SÓ
 
A steak fűszerkeverékünk különleges ízét is természetes összetevőkből hoztuk létre. A marhahúsból készült étel fontos összetevőjének tekintettük a fűszerborsot és a rozmaringot. Ezek a fűszerek határozzák meg elsősorban fűszersónk ízharmóniáját és hogy még pikánsabb legyen a hús íze, tettünk bele gyömbért, lestyánt, kakukkfüvet és koriandert.
40g fűszersó 1,5-2 kg hús fűszerezésére elegendő!
Összetétel: Tengeri só, Na-glutamát, fokhagyma granulátum, cukor, vöröshagyma dara, őrölt feketebors, őrölt rozmaring, kakukkfő, őrölt chilli, őrölt gyömbér, őrölt lestyángyökér, őrölt koriander, B2 vitamin, tapadásgátló.
 
Összetevők:szárított zöldségek(vöröshagyma,sárgarépa,paszternák)fűszerek(fokhagyma granulátum,fűszerpaprika őrlemény édesnemes édes,fűszerkömény,feketebors),ízfokozó(nátrium glutamát)kristályos dextróz.
 
STEAK FŰSZERKEVERÉK 0% SÓ
 
Fokhagyma granulátum.
0% sótartalom.
 
Vöröshagyma dara.
0% sótartalom